kuponkode.hu

Agoda Kuponkódok & Akciók Március 2021

Minden online rendelés használható Agoda Kuponkódok & Akciók egy extra kedvezmény a árak már jelenik meg a webhelyen. Okos vásárlóként sok pénzt takaríthat meg, hogy először ellenőrizze a Agoda Kedvezmény Kódok és a Agoda Promóciós Kódok extra megtakarításokat. Mit vársz? Használjon legújabb legjobb Akciók -t, hogy többet spóroljon!

agoda.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Agoda

 • Mi a Agoda lemondasi politikája?

  Foglalását lemondhatja online, az Agoda weboldalán vagy alkalmazásán keresztül. A lemondási díjakat a szálláshely határozza meg, és ezek fel vannak tüntetve a lemondási feltételek között. Amennyiben ingyenesen lemondható foglalással rendelkezik, nem kell lemondási díjat fizetnie. Amennyiben a foglalása már nem mondható le ingyenesen, vagy vissza nem téríthető, abban az esetben lemondási díjat kell fizetnie. A lemondási díjat minden esetben a szálláshely határozza meg.

 • Mi a Agoda foglalási politikája?

  A szálláshelyről információkat talál a Agoda visszaigazoló e-mailben, illetve a szálláshely aloldalán. Amennyiben többet szeretne megtudni, felveheti a kapcsolatot közvetlenül a szálláshellyel. Az Agoda önkiszolgáló szolgáltatást nyújt. A foglalási visszaigazolást újból elküldheti a visszaigazoló e-mailben található önkiszolgáló linkre kattintva.

 • Regisztrálnom kell az e-mailt a Agoda oldalon?

  A legtöbb esetben aAgoda foglalás után 30 percen belül e-mailt fog kapni a foglalási visszaigazolással (PDF fájl). Ha ez az idő eltelt, és még nem kapott visszaigazolást, ellenőrizze a spam mappát, vagy módosítsa a spam szűrő beállításait. A foglalás visszaigazolását online is letöltheti és újraküldheti. A foglalás részleteit és állapotát a „Saját foglalásom” menüben tekintheti meg online, ha belép a fiókjába. Ha nem ismeri a bejelentkezési információkat, kattintson a megerősítési e-mailben a "Saját foglalásim" linkre.

 • Mi a Agoda különleges kérési politikája?

  Különleges kéréseit az önkiszolgáló funkción keresztül elküldheti az ingatlannak. Felhívják figyelmét, hogy a speciális igények csak kapacitásuknak megfelelően fogadhatók el, és az Agoda nem garantálja azokat. A speciális kérések rendelkezésre állásától függ, és az Agoda nem garantálja azokat. A cég továbbítja kérését a vevő által választott ingatlanhoz, de ezt érkezéskor vagy érkezés előtt meg kell egyeznie a szálláshellyel.