kuponkode.hu
Ugrás a honlapra Minden kategória Biztonságos Otthon Áruház

Biztonságos Otthon Áruház Kuponkódok Március 2021

Minden online rendelés használható Biztonságos Otthon Áruház Kuponkódok egy extra kedvezmény a árak már jelenik meg a webhelyen. Okos vásárlóként sok pénzt takaríthat meg, hogy először ellenőrizze a Biztonságos Otthon Áruház Kedvezmény Kódok és a Biztonságos Otthon Áruház Promóciós Kódok extra megtakarításokat. Mit vársz? Használjon legújabb legjobb Akciók -t, hogy többet spóroljon!

webshop.biztonsagosotthon.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Biztonságos Otthon Áruház

 • Biztonságos Otthon Áruház-nál ingyenes a házhoz szállítás?

  Amikor a vásárlók a GLS házhozszállítási szolgáltatást és a GLS csomagpontot választják a Biztonságos Otthon Áruház weboldalán, amikor a teljes megrendelés összege 24999 Ft alatt van, a szállítási díj 1490 Ft lesz. Ha a teljes megrendelés összege 25000 és 99999 forint között van, a szállítási díj 1290 forint. Ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 100 000 forintot, fuvarra nincs szükség. Amikor a vásárlók a GLS speciális szolgáltatást választják, a fuvarozás a tömeg alapján történik.

 • Mivel lehet kifizetni Biztonságos Otthon Áruház-nál?

  A vásárlók azonnal fizethetnek a Biztonságos Otthon Áruház weboldalán, hitelkártyával vagy Barion pénztárcával. A vásárlók banki átutalással is fizethetnek. De az átutalás előtt meg kell várni a megerősítést. Fizethet utánvéttel is, és az áru átvételét követően a futáron keresztül is fizethet. A vásárlók hitelkártyával is fizethetnek a futárcégnél. Az utánvét költsége a vételérték 1,5% -a, de a minimum 490 Ft.

 • Milyen kedvezményt találhatjuk a Biztonságos Otthon Áruház weboldalán?

  A Biztonságos Otthon Áruház weboldalon számtalan különleges ajánlat várja az ügyfeleket. Még sok kedvezményes termék is általában a legkelendőbb termék. Vannak panorámakamerák, rejtett kamerák, beléptető terminálok, wifi távirányítók, vezeték nélküli kétcsatornás mágneses nyitásérzékelők stb. Az ügyfeleknek már nem kell várniuk és megtalálniuk, minden megtalálható itt, amit az ügyfél kíván!

 • Biztonságos Otthon Áruház-nál van-e hűségprogram?

  A Biztonságos Otthon Áruház hűségprogramja nagyon vonzó. A vásárlók a regisztrált fiókot használják arra, hogy utána akár 5, 10 és 20% kedvezményt kapjanak. Nem kell várni, az első vásárláskor kedvezményeket már élvezhet! Online pénztárca kedvezmények is vannak. Regisztráljon egy fiókot az e-mail címével.