kuponkode.hu

Bútorkellékek Kuponkódok & Kedvezmény Február 2021

Az Bútorkellékek Kuponkódok & Kedvezmény révén a legjobb árakat garantálják. Ne hagyja ki ezeket a legnépszerűbb Bútorkellékek Promóciós Kódok & Akciók. A mai legjobb Bútorkellékek Kedvezmény Kódok: Ajánlott Promóció - Akár 50% Kedvezmény és További -20%.

butorkellek.eu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Bútorkellékek

 • Mennyi garancia van a Bútorkellékek termékeire?

  Bútorkellékek termékeinek az értékesítését a gyártó garantálja. A termékkel kapcsolatos esetleges garanciális problémákról jelentheti e-mailben, vagy kapcsolatba léphet a menüpont alatt található információkkal. Kérjük, minden esetben írja le részletesen a hibát, és továbbítja a hibát a gyártónak, és megmondja, hogyan és mikor kell kijavítani a hibát. Minden általuk forgalmazott új termékre legalább 12 hónap garanciális időszak vonatkozik. Az érintett termékek garanciális ideje hosszabb. A jótállási időszak kezdete a számla kelte.

 • Van-e Bútorkellékek-ban jutalomprogram?

  Bútorkellékek tagpont-rendszere minden regisztrált felhasználó / ügyfél számára látható lesz. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megrendelés után hűségpontokat gyűjtsenek és felhasználhassanak a következő vagy a jövőbeli megrendeléshez. A pontokat a megrendelés teljesítése után írják jóvá. A regisztrált felhasználók megtekinthetik hűségpontjaikat a fiókjukban. Ha már vannak hűségpontjaid, és meg akarod váltani őket, akkor megteheted, amikor megrendelést adsz a pénztárnál. 1 pont = 200 Ft.

 • Mennyibe kerül a szállítás Bútorkellékek-ban?

  Ingyenes házhozszállítást biztosít Bútorkellékek 50 000 forint feletti vásárlás esetén. A 40 kg-ot meghaladó szállítási költség minden esetben bruttó 2200 forint. Az MPL expressz szolgáltatás háztól házig szállítási díja legfeljebb 40 Kg (bruttó súly), a szállítási díj pedig 1700 Ft. Hitelkártyás fizetés esetén a szállítási díj is 1700 Ft. Utánvét esetén: 1700 Ft (plusz 500 Ft fizetési díj). MPL: Minden fizetési mód 1.300 Ft. Az expressz szállítási szolgáltatás maximális költsége 40 kg (bruttó tömeg): 1700 Ft.

 • Tudok kapni kedvezményt Bútorkellékek-ban?

  Ne hagyja ki! Az ezer forint értékű ajándékutalvány most a tiéd lehet. Iratkozzon fel a Bútorkellékek hírlevelére, ők 1000 Ft-os ajándékutalványt adnak Önnek, ha több mint 15 000 Ft-ot vásárol, bármelyik termékét beválthatja a következő 3 héten belül. Ezen felül bármikor megismerheti legújabb kiadásaikat és exkluzív kedvezményeiket. Természetesen bármikor le is iratkozhat.