kuponkode.hu

Decathlon Kuponok és Akciók Február 2021

Hatalmas kínálat kedvező áron! Beljebb találja a legjobb Decathlon Kuponok és Akciók. Használja ki ezt az értékes esélyt, hogy pénzt spóroljon meg a Decathlon Kedvezmény kuponok plusz Decathlon Akciók segítségével szinte minden megrendelésnél.

decathlon.hu >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

Sok megtakarítási tipp van a honlapunkon

Tízpróba szállítási idő
Rendeléskor mindig a várható szállítási időt várjuk. A legtöbb esetben a szállítás 2-4 munkanapot vesz igénybe. Ha azonban a megrendelt terméket az Európai raktárunkból szállítják, az időtartam legfeljebb 6 munkanappal meghosszabbítható. A megrendelés leadása után küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés állapotának megerősítésére, valamint a megrendelés nyomon követésére közvetlenül hajózási partnereinken keresztül.
Tízpróba Fizetési Módok:
Tízpróba Szállítás:
Ha a csomag átvételekor szeretné kifizetni a megrendelés értékét, válassza a "Decathlon" pontot.
Online Hitelkártya-Fizetés:
Ha a megrendelés értékéért hitelkártyával kíván fizetni, akkor fizetési módként válassza a 'hitelkártya-fizetés' lehetőséget. A következő hitelkártyák fogadhatók el: Visa, Mastercard, Maestro.
LEVONHATOM A TERMÉKET TELEFONON?
A termék melletti áruház foglalása gombra kattintva helyezze azt félre. A sikeres megerősítés után várunk a következő napig a lezárásig. Regisztráció nem szükséges.
TUDJA VALAKI AZ ONLINE TAKE-ORDER ESETÉN EGY PICK-UP?
Igen, a rendelési számmal és az ügyfél nevével, valaki más felveheti a csomagot.
HOGYAN TUDOM NYOMON KÖVETNI A RENDELÉSEM?
A megrendelés leadása után küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés állapotának megerősítésére, valamint a megrendelés nyomon követésére közvetlenül hajózási partnereinken keresztül. Rendeléshez kattintson a gyűjtésre: online profiljában vagy E-mailben nyomon követheti a megrendelést. A csomagokat a nyitás után 7 napon belül lehet felvenni.