kuponkode.hu

Deichmann Kuponok és Akciók Február 2021

Az Deichmann Kuponok és Akciók révén a legjobb árakat garantálják. Ne hagyja ki ezeket a legnépszerűbb Deichmann Akciók & Akciók. A mai legjobb Deichmann Kedvezmény kuponok: Bruttó 9.900 Ft Feletti Kosár Esetén Ingyenes.

deichmann.com >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

Sok megtakarítási tipp van a honlapunkon

Fizetés:
A Deichmann online bolt számos lehetőséget kínál a rendelés biztonságos fizetésére:
Hitelkártya, Terhelés, Kártya, PayPal, A Deichmann online bolt az alábbi hitelkártyákat fogadja el, Vízum, MasterCard,Maestro.
Kártyáját csak akkor terheljük meg, ha megrendelése elküldésre kerül. Bármely cikk visszaszolgáltatása esetén a megfelelő összeget jóváírják a kártyádon, amikor megérkeznek a végünkre.
Sajnos a Deichmann Online Shop nem képes közvetlen terhelést nyújtani. Lehetősége van azonban arra, hogy a PayPal segítségével beszedje a beszedést.Ha még nem rendelkezik PayPal-fiókkal, itt talál információt a fiók beállításáról.Jelenleg sajnos az ajándékutalványokat csak a Deichmann üzletekben lehet beszerezni és beváltani.
Szállítás és költség:
A szállításokat szállító partnereink (hétfőtől szombatig) teljesítik kizárólag az Egyesült Királyságon (a Scilly-szigetek és Csatorna-szigetek kivételével) és a Man-szigeten belüli szállítási címekre. . A Deichmann arra törekszik, hogy a megrendeléseket a következő munkanapon küldje el. Az összes megrendelést a megrendelés napjától számított két munkanapon belül küldjük el. Nem tudjuk vállalni, hogy mikor érkezik megrendelés, mivel számos külső tényező befolyásolhatja ezt.
Ingyenes szállítás 35 font feletti megrendelésekhez
Normál szállítás - £ 1.99
Expressz szállítás - 3,95 £