kuponkode.hu

eMAG Kuponok és Akciók Február 2021

Vásárol most használata eMAG Kuponok és Akciók kap, a legjobb áron, a bizonyosság, hogy amit vásárolni. A legújabb eMAG Akciók -kel, beleértve a eMAG Kedvezmény kuponok -ot is, fantasztikus 76% kedvezményekhez férhet hozzá, ahelyett, hogy teljes árat fizetne a legjobban.

emag.hu >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

Sok megtakarítási tipp van a honlapunkon

Hogyan törölhetek egy megrendelést az EMAG-nél?
Ha megrendelt egy terméket, de meggondolta magát, és már nincs szüksége a termékre, számos dolgot tehet.
Amíg nem rendelkezik a rendeléshez szükséges csomagszámmal, törölheti rendelését a saját fiókjában található weboldalon.
A futárszolgálat milyen időintervallumot kézbesít? Konzultálhatok velük?
A megrendelt terméket általában hétköznap 08:00 és 18:00 között szállítják, a futárszolgálattól függően. A csomag megérkezésének pontos időpontját a futárszolgálattal a csomag száma alapján, amelynek részletei megtalálhatók a Számlám / megrendelések lapon, vagy a központi telefonszámunkon keresztül kapcsolatba léphetünk ügyfélszolgálatunkkal. Miután leszállította a futárszolgálatnak, könnyedén nyomon követheti a rendelését az eMAG My fiókból a rendelések menüben.
Gyártói vagy bolti garanciával rendelkezik?
Az eMAG által értékesített termékek általában forgalmazói / üzleten belüli garanciával rendelkeznek,amelyet ajtóról ajtóra is biztosítunk. Egyes termékek esetében a gyártó garanciát vállal, amely a termék adatlapján külön szerepel.
Elvihetem a terméket a szervizbe személyesen?
Az eMAG által értékesített termékek jelenleg üzleten belüli garanciával rendelkeznek, így a javítás csak az eMAG-en keresztül végezhető el. Garantáljuk az ajtótól ajtóig terjedő termékeket, mivel a Szervizközpontunk Bukarestben található.
Nem kaptam meg a garancialevelet, hogyan szerezhetem meg?
Jelentkezzen be az eMAG fiókjába, majd lépjen az "előző rendelések" menübe, majd válassza ki a megfelelő megrendelést. Kattintson ide a "Letöltés" gombra, majd mentse a dokumentumot a számítógépre. Abban az esetben, ha nem talál garancialevelet a fiókjában, és nem szerepel a csomagban, kérjük, tudassa velünk a következő e-mail címen: [email protected]