kuponkode.hu

Endoca Kuponkódok és Akciók Február 2021

Segítségével azonnali Endoca Kuponkódok és Akciók részesülhet az alacsonyabb árak a bevásárló kocsi. A Endoca Kedvezmény Kódok & Promóciós Kódok segít pénzt és időt megtakarítani, mivel a Endoca megrendelései alapján fel tudsz fizetni a 20% -ra. Siess, Akciók hamarosan véget ér!

endoca.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Endoca

 • Milyen kedvezménnyel kínál Endoca?

  A Endoca Alapítvány egy nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy az egyének és a családok számára biztosítsa a szükséges CBD-t, máskülönben azonban nem engedhetik meg maguknak. Elkötelezettek voltak a lehető legjobb minőségű CBD-kivonatok előállítása mellett, a gazdasági körülményektől függetlenül, bárkinek, akinek szüksége van rájuk. Bárki használhatja. E cél elérése érdekében létrehozták a Endoca Alapítványt. Az alapítvány alacsony jövedelmű családok és tartós fogyatékossággal élő személyek számára alkalmas. A programra jogosultak 50% kedvezményben részesülnek Endoca online boltjában.

 • Van-e Endoca-ban integrációs program?

  Minden kereskedésért pontot szerezhet a Endoca üzletében. Minden elköltött dollárért 1 pontot kap. A következő megrendeléssel 0,05 USD pontot szerezhet. Pontjait felhasználhatja a Endoca webhelyén vásárolt bármely termékre. A jutalom felhasználásához legalább 200 pontot kell szerezned. Ez így működik, ha 200 pontod van, akkor 10 dolláros kedvezményt kapsz. Minden elért 20 pontért 1 dollár értéket kap. Minden pontot egyszer kell használni. Pontjait hozzá lehet adni bármely megrendeléséhez. A pontokat levonjuk a rendelés részösszegéből a fizetéskor. A bónuszpontokat használó megrendelések nem szerezhetnek extra pontokat.

 • Van-e jutalom, ha ajánlom Endoca-t egy barátomnak?

  Természetesen, ha a Endoca-t ajánlja a barátainak, pillangókkal jutalmazhatja. Csak be kell jelentkeznie a fiókjába, és a bal oldali menüben válassza az „Ajánlott programok” lehetőséget. Másolja át személyes hivatkozási linkjét vagy kódját, és ossza meg barátaival és családjával. Barátod első megrendelése esetén 20% kedvezmény jár. Miután vásárolt a hivatkozási linkjével / kódjával, 200 pontot adnak a számlájához. Kérik, vegye figyelembe, hogy barátjának új ügyfelének kell lennie Endoca-ban.

 • Milyen szállítási módok közül válaszhatok Endoca-ban?

  Az Egyesült Államokon belüli összes megrendelés esetén a szokásos szállítás 3-7 munkanapot vesz igénybe. A megrendeléseket csendes-óceáni csendes-óceáni idő szerint 8:00 és 14:00 óra között kell leadni, hétfőtől péntekig, hogy ugyanazon a napon szállíthatók legyenek. Minden hétfőtől péntekig (csendes-óceáni szokásos idő) 14:00 óra (csendes-óceáni idő) vagy hétvégén leadott megrendeléseket a következő munkanapon szállítunk. Endoca UPS vagy USPS segítségével szállítják. Az Egyesült Államokon kívülre érkező összes megrendelést Európából küldjük. Eltérő rendelkezés hiányában a megrendeléstől számított 48 órán belül feldolgozzák a megrendelést. A megrendeléseket a szokásos munkaidőben dolgozzák fel és szállítják. A nemzeti ünnepeken leadott összes megrendelést a következő munkanapon szállítjuk. Az Egyesült Államokon kívül szállított megrendeléseket a szokásos UPS segítségével szállítják.