kuponkode.hu

FIRST Craft Beer Kuponkódok és Akciók Február 2021

Használatával a FIRST Craft Beer Kuponkódok és Akciók az alábbi listából, hogy hozzáférjenek a legjobb áron. Nincs szükség arra, hogy pazarolja az idejét a hasznos FIRST Craft Beer Kedvezmény Kódok kereséséhez. A KuponKode.hu minden nap ingyenes és működő FIRST Craft Beer Kuponok és Promóciós Kódok fájlokat készít és gyűjt.

shop.firstcraftbeer.com >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

FAQ's for FIRST Craft Beer

  • Milyen szállítási módok vannak FIRST Craft Beer-ban?

    A szállítási idő a megrendelés kézbesítése után 2-7 munkanap. FIRST Craft Beer megpróbálta összerakni a szállítási módszereket, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Ezért a következő szállítási módokat kínálják Önnek: Ha inkább a gyorsaságot választja, és munkanapokon vagy akár munkaidőben otthon is átveheti az árut a futártól, akkor azt javasolja, hogy házhoz szállítson. Ha azonban a megfelelő időben szeretné megkapni a megrendelt termékeket, akkor azt javasolja, hogy használja a csomagküldési módok egyikét. Ily módon nem kell alkalmazkodni a kézbesítés időpontjához. Ha úgy dönt, hogy felveszi a csomagjában szereplő személyt, akkor az első bárban, nyitvatartási időben ingyen megteheti.

  • Milyen fizetési módok vannak FIRST Craft Beer-ban?

    Nem számít, melyik szállítási módot választja, megkaphatja a számlát - az áru átvételét követően a számla mindig benne lesz a csomagjában. Hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával könnyen és kényelmesen kifizetheti a megrendelés értékét a megrendelés leadásakor, így nem kell fizetnie a futár díját, amikor megkapja a csomagot. Ha a fogadó helyre kézbesítik, a kódot az expressz szolgálattól kapott értesítésben kell megadnia, különben a csomagot senkinek nem adják át, ha az ajtóig kézbesítik, a címzett megkapja. Közvetlen banki átutalás: A FIRST Craft Beer online áruházában a megrendelt termék végösszege banki átutalással fizethető.