kuponkode.hu

Hollywood Store Kuponkódok és Akciók Február 2021

Az Hollywood Store Kuponkódok és Akciók révén a legjobb árakat garantálják. Ne hagyja ki ezeket a legnépszerűbb Hollywood Store Promóciós Kódok & Akciók. A mai legjobb Hollywood Store Kedvezmény Kódok: Ajánlott Promóció - Akár 50% Kedvezmény és További -20%.

hollywoodstore.hu >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

FAQ's for Hollywood Store

  • Milyen fizetési módok közül választhatok Hollywood Store-ban?

    Hollywood Store a Barion rendszert használja. A Barion egy olyan elektronikus fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a hitelkártya vagy az előre telepített egyenleg használatát az online áruházakban és mobilalkalmazásokban a fizetések kényelmesen és biztonságosan. Hitelkártyás fizetéshez regisztráció nem szükséges, csak írja be a hitelkártya számát, a lejárati dátumot és a CVC kódot, valamint egy érvényes e-mail címet a hátoldalán. Ha azonban regisztrál, akkor a Barion egyik elfogadóhelyén sem kell újból megadnia a kártya számát, e-mail címe és jelszava elegendő a fizetéshez. Ez nem csak kényelmes, hanem javítja az Ön biztonságát is! Használhatja MasterCard vagy Maestro hitelkártyát, Visa vagy Electron hitelkártyát, American Express hitelkártyát.

  • Ingyenes szállítást biztosít Hollywood Store?

    Ha a Foxpost csomagológépet választja, akkor a szokásos szállítási díj 790 forint, ha megrendelése meghaladja a 15 000 forintot, akkor Hollywood Store ingyenes szállítást biztosít Önnek. Ha a csomag kiszállításához a GLS-t választja, akkor a szokásos szállítási díj 1290 Ft. Ha megrendelésének összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, akkor Hollywood Store ingyenes szállítást biztosít Önnek.