kuponkode.hu

Kiwi Kuponkódok és Akciók Február 2021

Hatalmas kínálat kedvező áron! Beljebb találja a legjobb Kiwi Kuponkódok és Akciók. Használja ki ezt az értékes esélyt, hogy pénzt spóroljon meg a Kiwi Kedvezmény Kódok plusz Kiwi Promóciós Kódok segítségével szinte minden megrendelésnél.

kiwi.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Kiwi

 • Mi a Kiwi pénzvisszatérítési eljárása?

  Ha az eredeti (törölt) foglalás értéke eléri vagy meghaladja a 20 eurót (az egyenérték a kiválasztott pénznemben), a visszatérítés összege garantált, és Kiwi 10 eurót (tíz eurót) vagy egyenként fizet. A kiválasztott pénznemben szereplő egyenértéket használjuk garantált visszatérítés összegeként, ellenkező esetben a garantált visszatérítés összege nem kerül megadásra. Ha az eredeti (törölt) foglalás értéke eléri vagy meghaladja a 20 eurót (az egyenérték a kiválasztott pénznemben), Kiwi 10 eurót (tíz eurót) vagy ennek megfelelő összeget fizet a kiválasztott pénznemben A garantált összeg visszatérítésként; ellenkező esetben a garantált visszatérítés összege nem kerül megadásra. Garantált visszatérítésként az eredeti (törölt) foglalás foglalási értékének 90% -át fizetik ki Önnek.

 • Hogyan küld jegyeket Kiwi?

  Kiwi küld egy e-jegyet, amely tartalmazza a szükséges információkat az egyes járatokról, amelyeket a "kiválasztott légitársaságoktól" vásárolt, és elküldi azt az e-mail címre, amelyet az online megrendelési űrlapon adott meg foglalásakor a weboldalán. Elküldve az Ön e-mail címére. Meg kell adnia az e-mail címét a helyes és rövidített formában. A Kiwi nem tehető felelőssé, ha a járat elektronikus jegyét helytelenül szállítják, vagy ha az Ön körülményei miatt nem kézbesítik. Felhívják figyelmét, hogy nem nyújtanak papír és e-jegyeket; kérjük, nyomtassa ki az e-jegyeket, a beszállókártyákat, a vízumokat, valamint az útlevelek és / vagy más, a kiválasztott fuvarozó és / vagy az illetékes hatóságok által megkövetelt úti okmányok másolatát, és vigye magával Menjetek együtt a repülőtérre, a busz- vagy vasútállomásra vagy más indulási helyre.

 • Mit tudunk a Kiwi szolgáltatási díjáról?

  A Kiwi általános kiegészítő szolgáltatási díjáról: Megtakarítóknak 30 euró (30 euró) kérésenként, standard kiegészítő szolgáltatásonként és foglalásonként Normál áron, kérésenként 10 euró (tíz euró), standard kiegészítő szolgáltatás és foglalás. A flexi esetében nincs jutalék. Ha többet szeretne megtudni a kezelési díjak vagy szolgáltatási díjak vonatkozó feltételeiről, látogasson el a Kiwi webhelyére.