kuponkode.hu

Manclothes Kuponkódok & Akciók Március 2021

Az Manclothes Kuponkódok & Akciók révén a legjobb árakat garantálják. Ne hagyja ki ezeket a legnépszerűbb Manclothes Promóciós Kódok & Akciók. A mai legjobb Manclothes Kedvezmény Kódok: Ajánlott Promóció - Akár 50% Kedvezmény és További -20%.

manclothes.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Manclothes

 • Mi a Manclothes fizetési módja?

  A vételi szerződés értelmében az áru árát és az áruk lehetséges szállításával kapcsolatos költségeket a Vevő az alábbi módon fizetheti meg az eladónak: készpénzszállítás a Vevő által a Megrendelésben megadott szállítási helyen; készpénzes átutalással az Eladó Fio Banka számlájára (2901114354/2010) (a továbbiakban: "Eladó számla"); készpénz nélküli fizetés a Twisto fizetési rendszeren keresztül (a Twisto fizetések az üzleti feltételek között, a személyes adatok kezelése, a Twisto fizetések a cég panasztételi politikája, árlista); készpénz nélküli hitelkártyás fizetés.

 • Regisztrálnom kell az e-mailt a Manclothes oldalon?

  Az ügyfél bejelentkezhet a saját Manclothes felhasználói felületére azáltal, hogy regisztrál az általuk végrehajtott weboldalon. Az ügyfél megrendelheti az árut a saját felhasználói felületéről (a továbbiakban: felhasználói fiók). Amennyiben ez nem lehetséges a bolt webes felületén, a Vevő regisztráció nélkül megrendelheti az árut közvetlenül a bolt webes felületén. A weboldalra történő bejelentkezéskor és az áruk megrendelésekor a Vevő köteles minden adatot helyesen és valódisággal megadni. A Vevő köteles a felhasználói fiókjában feltüntetett adatokat frissíteni bármilyen változás esetén.

 • Mi a Manclothes Kellékszavatosság politikája

  Előfordulhat, hogy a Manclothes boltban vásárolt áruk valamilyen okból nem megfelelőek, vagy nem a megfelelő méretet vagy típust választotta. Nincs probléma, mert indokolatlanul visszaadhatja az árut, vagy ingyenesen cserélheti azokat.Az áruk csomagjában a következőket kell feltüntetni: a vásárlási igazolás másolata (a számla másolata) egy rövid kísérőlevél, amely tartalmazza a számlaszámát (visszaküldés esetén) és egy másik termék nevét (csere esetén) kitöltött formanyomtatvány.