kuponkode.hu

ORSAY Kuponok Március 2021

Vásárol most használata ORSAY Kuponok kap, a legjobb áron, a bizonyosság, hogy amit vásárolni. A legújabb ORSAY Akciók -kel, beleértve a ORSAY Kedvezmény kuponok -ot is, fantasztikus 70% kedvezményekhez férhet hozzá, ahelyett, hogy teljes árat fizetne a legjobban.

orsay.hu >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

Sok megtakarítási tipp van a honlapunkon

Mit tegyek, ha a csomagom nem érkezik meg?
Ha a csomag elhagyja a raktárt, akkor automatikusan kap egy szállítási visszaigazoló e-mailt. Ha a csomag nem érkezik meg legfeljebb öt munkanapon belül annak ellenére, hogy a visszaigazolt szállítás, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Hogyan kell
lépjen kapcsolatba velünk: E-Mail: [email protected]
Hol szállít ORSAY?
Az ORSAY E-Shop jelenleg Németországban, valamint Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Horvátországban és Szlovéniában szállít. Logisztikai okokból jelenleg nem szállíthatók más országokba.
ORSAY ajándékkártya
Ajándékkártyáink jelenleg csak helyi üzletekben vásárolhatók meg, illetve válthatók be.
Hol válthatom be a klub pontokat?
A KLUBPONTOKAT a klubkártya kiállításának helye szerinti országban lévő ORSAY üzletekben válthatja be, illetve válthatja be online megrendeléssel orsay.com.
Kapok klub pontokat kedvezményes árukra?
Igen, 4 klub pontot kap minden euró vagy Svájci frank után.
Megosztják-e az adatokat harmadik felekkel?
Nem, az Ön adatai szigorúan bizalmasak, és csak az ORSAY GmbH marketing céljaira lesznek felhasználva.
Hogyan találhatok konkrét cikkeket?
A leggyorsabb módja annak, hogy egy adott cikk, hogy használja a keresési funkció (nagyító ikon). Az ORSAY logó mellett található a keresési mező. Csak adja meg a keresési kifejezést itt (pl. "kabát" vagy "kordbársony nadrág"), és látni fogja az összes cikk elérhető ebben a félévben. A cikkszámok keresése természetesen szintén lehetséges.
Hol szerezhetem meg az ORSAY CLUB kártyát?
Minden ORSAY boltban és az E-shopban, amikor megrendelést.