kuponkode.hu

Ozimobil Kuponkódok & Akciók Március 2021

Gyors kiszállítás, garantáltan jó minőség. Az alábbiakban áttekintést adunk a legújabb aktív Ozimobil Kuponkódok & Akciók használható ma. A naponta megjelenő hitelesített Ozimobil Kedvezmény Kódok és Ozimobil Promóciós Kódok könnyebbé teheti a hatalmas megtakarítások élményét.

ozimobil.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Ozimobil

 • Milyen fizetési módokat Ozimobil fogad el?

  Ozimobil webáruházban két fizetési módot elfogad. Az egyik mód pedig az előre utalással mód.A vásárlóknak a teljes egyenleget előre meg kell fizetniük, a megrendelés megerősítéséről szóló e-mailben található részletes információk alapján. Ha utánvéttel fizetési módot választ, egy munkanappal később kerülnek kézbesítésre és a futárnak kell fizetni a visszaigazoló e-mail adatai alapján.

 • Mennyit jelent Ozimobil a szállítási költség?

  Ozimobil megrendelt termék a GLS futárral utánvéttel módszer esetén,1300Ft Bruttó/csomag. De 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a megrendelés végösszeg 0 Ft és 14 999 Ft között, a szállítási költsége 1 300 Ft kell fizetni. GLS futárral Előre utalás esetén, A csomag akkor kerül kézbesítésre, amint a végösszeget a vásárló elutalta a befizette a megadott bankos számlaszámra.

 • Van –e lehetőség Ozimobil személyes átvételre?

  Természetesen van. Lehetőség van a termékek személyes átvételére is . Ha azt módszert választ, ebben az esetben a posta költség a várárló nem kell fizetni. Az üzletek Hódmezővásárhelyen található. Bankkartyással vagy készpénzben fizetési mód lehetősége van. Ozimobil e-mailt küld vagy felhívja az ügyfeleket, hogy tájékoztassa őket a dátumról.

 • Kell regisztrálni a Ozimobil webáruházában?

  Ozimobil online áruházban történő vásárláshoz nem kell regisztrálnia. Rendelést regisztráció nélkül is megtehet. A regisztráció során csak a legszükségesebb információkat kell megadnia, mint például név, cím, telefonszám és e-mail cím. Ha már regisztrált, akkor a későbbi megrendelések végrehajtásához csak a létrehozott regisztrált fiókba kell bejelentkeznie e-mail címével és jelszavával.