kuponkode.hu

ParfumeShop Kuponkódok Március 2021

Hatalmas kínálat kedvező áron! Beljebb találja a legjobb ParfumeShop Kuponkódok. Használja ki ezt az értékes esélyt, hogy pénzt spóroljon meg a ParfumeShop Kedvezmény Kódok plusz ParfumeShop Promóciós Kódok segítségével szinte minden megrendelésnél.

parfumeshop.hu >
  • Minden
  • Kód
  • Kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

FAQ's for ParfumeShop

  • Milyen fizetési módok közül választhatok ParfumeShop-ban?

    Hitelkártyával (PayU, ingyenes) fizethet ParfumeShop üzletében. Természetesen kiválaszthatja az utánvétet is. Ha utánvétellel él, akár hitelkártyával is fizethet a futárnál. Utánvét készpénzben kerül kifizetésre a vevő által a megrendelésben megadott címre; ha készpénzes fizetést vagy utánvéttel dönt, a vételárat az áru átvételét követően kell megfizetni. Ha banki átutalással választja a fizetési módot, akkor az adásvételi szerződés aláírását követően egy napon belül ki kell fizetnie a vételárat.

  • ParfumeShop milyen szállítási módokat támogat?

    A ParfumeShop két kézbesítési lehetőséget biztosít Önnek, az első a DPD, a szállítási díj 1.300 Ft. A második csomagküldő, 600 Ft. Ha a szállítási módról a vevő igényeinek megfelelően állapodnak meg, az ezzel a szállítási móddal kapcsolatos kockázatokat és esetleges további költségeket a vevő viseli. Ha a vevőnek vissza kell szállítania a terméket a vevőnek, vagy ha a vevő a megrendelésben meghatározott szállítási módtól eltérő szállítási módot választ, akkor a vevő viseli az újraszállítási díjat vagy a szállítással kapcsolatos kapcsolódó költségeket egy másik kézbesítési módszer.