kuponkode.hu

Prodietix Kuponkódok & Akciók Február 2021

Hatalmas kínálat kedvező áron! Beljebb találja a legjobb Prodietix Kuponkódok & Akciók. Használja ki ezt az értékes esélyt, hogy pénzt spóroljon meg a Prodietix Kedvezmény Kódok plusz Prodietix Promóciós Kódok segítségével szinte minden megrendelésnél.

prodietix.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Prodietix

 • Milyen Prodietix az értékelés?

  Nagyon jó. Prodietix varázslatos hatásairól híres, és évek óta kedvezően fogadja, sok pozitív véleményt kapott. Vásárlók mondta, hogy a termék nagyon meglepett. Ilyen jó eredményekre nem is számított. Ő egy hónap alatt 8kg-t fogyott. Nagyon elégedett az ügyfelek, és fognak javasolni az kiváló vásárlást.

 • Össze lehet kapcsolni az ügyfelek Prodietix webáruházban a különböző termékeket?

  Amikor a vásárló vásárlási szakaszban van, egy űrlap jelenik meg, miután a terméket betette a kosárba. Erre utalhat, ha ízlés szerint táplálkozási tervet készít. Ez egyszerű segítséget nyújt és biztosítja a fehérje étrend megfelelő paramétereit, ezáltal biztosítva a megbízható működést. Miután az ügyfél megtette a megrendelést, Prodietix táplálkozási szakértő ellenőrzi az összefoglaló listát, és az ügyfél visszaigazoló e-mailt kap a megrendelés megerősítéséről.

 • Milyen fizetési módokat Prodietix fogad el?

  Prodietix elfogad három fizetési módszert. Készpénzfizetés esetén a szállítás költségét a futárnak kell fizetni. Ha banki átutalás fizetést választ a rendelésben, e-mailben azonnal elküldik a vásárlónak rendelése után "Díjbekérőn" a befizetési információkat. Ezen információk alapján átviheti a vételárat. A fizetés kézhezvétele után azonnal kiszállítják. Ha Online bankkártyás fizetést választ, akkor a rendelés teljesítésekor átirányít a vásárlót a fizetési átjáróra, ahol online hitelkártyával fizethet. A kifizetést szinte azonnal jóváírják számlájukra, tehát semmi sem akadályozza meg a szállítást a lehető leghamarabb. Bankkártyás fizetés ingyenes.

 • Van-e Prodietix pénz-visszafizetési garancia?

  Ha nem tetszik a webáruházban már rendelt termék, Prodietix 30 napon belül pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Termékeivel elégedett lesz, mert minden nem kívánatos termék visszatéríthető. De az elállási jog azonban minden olyan termékre vonatkozik, amelyet nem nyitott, sértetlen és teljes gyári csomagolásban.