kuponkode.hu

Revolve Kuponkódok Február 2021

Gyors kiszállítás, garantáltan jó minőség. Az alábbiakban áttekintést adunk a legújabb aktív Revolve Kuponkódok használható ma. A naponta megjelenő hitelesített Revolve Kedvezmény Kódok és Revolve Promóciós Kódok könnyebbé teheti a hatalmas megtakarítások élményét.

revolve.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Revolve

 • Hogyan lehet fizetni Revolve-ban?

  Revolve megnyitotta a Visa, a MasterCard, az American Express, a Discovery és a JCB kártyás fizetési szolgáltatásokat. Felhívjuk figyelmét, hogy ha a helyi bankok által eladott kártyák nem szerepelnek a fentiekben, akkor azokat a weboldalon nem lehet nemzetközi fizetési szolgáltatásokra használni, ebben az esetben a PayPal használatát javasolják. Bármely fizetési módot használhat a Paypal-fiókjának feltöltésére a környéken. Miután a Paypal számla sikeresen feltöltődött, egyetlen kattintással gyors Paypal fizetést hajthat végre. Természetesen használhat boltokat vagy ajándékutalványokat / ajándékkódokat is.

 • A Revolve ingyenes szállítást biztosít?

  Revolve ingyenes szállítást tud biztosítani minden olyan nemzetközi megrendeléshez, amelynek összege meghaladja a 100 USD-t (a postaköltség és / vagy az adók nélkül). A készlet nélküli termékek nem halmozhatják fel a teljes összeget. Fedex Express, 2-3 munkanap, 2780 Ft. Revolve mindent megtesz annak érdekében, hogy minden megrendelést időben kézbesítsenek. Ha 2 napos ingyenes szállítást vagy nemzetközi postai szolgáltatást választ, kérjük, vegye figyelembe, hogy az érintett futárcég csak a várható szállítási időt tudja megadni. Néhány esetben néhány csomag a várható idő után érkezhet meg.

 • Vásárolhatom a Revolve ajándékutalványokat?

  A Revolve ajándékutalványait a fizetéskor lehet beváltani. A fizetési adatok kitöltésekor megjelenik az ajándékutalvány hozzáadásának lehetősége. Kattintson a "Hozzáadás" gombra, és megjelenik az ajándékutalvány-kód megadására vonatkozó kérés. Az "Alkalmaz" gombra kattintás után a teljes kifizetés kiigazításra kerül. A megrendelés teljesítése után az ajándékutalvány ingyenesen odaadható. Minden ajándék további 5 dolláros csomagolási díjat igényel. A Revolve az ajándékot egy díszdobozba zárja, és íjjal csomagolja, egy személyre szabott kártyával együtt.

 • Van Revolve-ban akció?

  A Revolve több mint 10 000 akciós tételt biztosít Önnek. E termékek közé tartoznak a ruházati cikkek, farmer, lábbeli, kiegészítők, sportruházat, táskák, kozmetikumok, ruhák, dzsekik és kabátok, ékszerek, munkaruhák, bőrök, fehérneműk és pizsamák, otthoni ruhák, nadrágok, munkaruhák, cipők, rövidnadrágok, szoknyák, pulóverek és pulóverek stb. A legjobb árakat és minőséget itt találja meg.