kuponkode.hu
Ugrás a honlapra Minden kategória urbanoutfitters.com

urbanoutfitters.com Kuponkódok & Kedvezmény Február 2021

A urbanoutfitters.com webáruházban pontosan azt találja, amit keres. Használja a legújabb urbanoutfitters.com Kuponkódok & Kedvezmény és urbanoutfitters.com Kedvezmény Kódok & Promóciós Kódok, amelyek az alább felsorolt. Tehát ne habozzon, ha a mai legfelső Akciók -et extra megtakarítások eléréséhez használja: 30% -ig e Március -ig.

urbanoutfitters.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for urbanoutfitters.com

 • Tudok visszatéríteni a urbanoutfitters.com termékét?

  2020. november 1-jétől felhasználhatatlan vagy hibás termékeket küldhet vissza vagy cserélhet postán, vagy az urbanoutfitters.com üzletekben az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Ha az árut a megrendelés kézbesítésének dátumától számított 30 napon belül visszaküldi, az eredeti fizetési módot teljes egészében visszatéríti. Ha a terméket a megrendelés kézbesítésének dátumától számított 30 napon belül visszaküldik, az e-mailben elküldött elektronikus termék jóváírása visszatérítésre kerül. Az egyedi gyártású cikkeket nem lehet kicserélni vagy visszaküldeni.

 • Milyen bankkártyákkal lehet fizetni urbanoutfitters.com-ban?

  urbanoutfitters.com számos fizetési módot fogad el, csak azért, hogy a fizetés gyors és egyszerű legyen. A következő fizetési módokat támogatják: Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, China Union Pay, Diners Club, PayPal, AfterPay, Apple Pay, urbanoutfitters.com ajándékkártyák és áruk ajándékutalványai. Felhívják a figyelmét, hogy a törökországi ügyfelek nem használhatják a PayPal szolgáltatást.

 • Tudok venni ajándékutalványt urbanoutfitters.com-ben?

  A urbanoutfitters.com összes ajándékkártyája megvásárolható az ajándékkártya-oldalán, és a rendelkezésre álló összeg 25–1 000 USD / CAD között van. Az online áruházukban vagy az UrbanOutfitters.CA-ban vásárolt ajándékkártyák felhasználhatók online, vagy a urbanoutfitters.com üzletekben az Egyesült Államokban és Kanadában. Az általuk az Egyesült Államokban vagy Kanadában található üzletekben kiadott ajándékkártyákat az Egyesült Államokban és Kanadában a urbanoutfitters.com üzletekben lehet beváltani.

 • Tudok-e találni akciós termékeket urbanoutfitters.com-ban?

  urbanoutfitters.com elképesztő kedvezményeket kínál Önnek! Akciós termékeiken több mint kétezer termék található. Itt gyönyörű stílusokat, elképesztő árakat és szuper magas költséghatékonyságot találhat. Szűrhet olyan kategóriák szerint, mint férfi ruházat, női ruházat, belföldi értékesítés, alkalmi stílus stb. Választhat márka, ár, méret és szín szerint is. Itt valóban sok pénzt takaríthat meg. Folyamatosan frissülnek, kérik, maradj velük.