kuponkode.hu

Vivantis Kuponok & Akciók Március 2021

Gyors kiszállítás, garantáltan jó minőség. Az alábbiakban áttekintést adunk a legújabb aktív Vivantis Kuponok & Akciók használható ma. A naponta megjelenő hitelesített Vivantis Kedvezmény Kupon és Vivantis Kedvezmény Kód könnyebbé teheti a hatalmas megtakarítások élményét.

vivantis.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Vivantis

 • Regisztrálnom kell az e-mailt a Vivantis oldalon?

  Igen. Amikor a látogatók e-mailen regisztráltak a Vivantis e-mailben, egyedi ügyfélfiókot kapnak. A forró divat- és szépséghírek, akciók, kedvezmények és ajándékok közvetlenül a beérkező levelek. Exkluzív korai hozzáférési meghívókat kaphat miután meg van a saját vásárlói fiók.

 • Mi az Vivantis visszatérési politikája?

  Vivantis boltban megvásárolt teljes terméket a termék kézhezvételétől számított 2 hónapon belül ok nélkül visszaküldheti nekünk. Ha hosszabb időt vesz igénybe, akkor a megrendelés teljesítése előtt csak terjessze ki a visszavonási jogot a kosárban. Azt akarjuk, hogy a piac első számú szolgáltatója legyünk, így meghallgatjuk az Ön igényeit. Ügyfélszolgálatunk örömmel fogadja javaslatait.

 • Mi a Vivantis Szállítási költség?

  A Vivantis boltban rendelés után 250 magyar forint csomagolási díjat számolunk fel. Ha a megrendelés meghaladja a 3500 forintot, akkor csomagolási díj nem szükséges. Megrendelését a legalacsonyabb áron szállítjuk Önnek. A szállítási ár 980 Ft. Többféle szállítási módot kínálunk az ügyfeleknek. Együttműködünk külső beszállítókkal és pick-up szolgáltatással is rendelkezünk.

 • Hogyan használja az ajándékkutalványt a Vivantis boltban?

  Az ügyfél megrendeléssel kapja az árengedményt, és annak értéke a megrendelés árának 3% -a (az árengedmény és a kiszállítás levonása után) .Ajándékkupon esetében az árengedményt az eredeti ár alapján számítják ki. A kóddal és az értékkel rendelkező kupon a szállítási bizonylat alján található. A kupon érvényességi ideje a kibocsátás dátumától számított 12 hónap, a kupon érvényességi idejét a kuponon feltüntették.